Kom godt i gang

7 TRIN TIL EN HJEMMESIDE

Image

Beskrivelse af processen

For mig set, kræver det 7 trin at designe et websted.

Målidentifikation
Jeg arbejder sammen med dig for at fastlægge, hvilke mål det nye websted skal opfylde. Hvem af dine kunder skal det nå ud til, og definition af målgruppen.

Omfang og definition
Når vi kender formålet med webstedet  kan vi definere projektets omfang. Det vil sige, hvilke websider og funktioner webstedet kræver, for at opfylde målet og tidslinjen for at opbygge det.

Oprettelse af struktur
Når webstedet er defineret kan vi begynde at fastlægge strukturen, og definere hvordan indhold og funktioner vil være indbyrdes forbundne.

Oprettelse af indhold 
Nu hvor vi har et større billede af webstedet i tankerne, kan vi begynde at oprette indhold til de enkelte sider. Samtidigt skal vi have søgemaskineoptimering (SEO) i tankerne, for at hjælpe med at holde fast i sidernes emner. Det er vigtigt, at vi har det rigtige indhold at arbejde med til den næste fase.

Visuelle elementer
Med webstedsarkitekturen og indhold på plads kan vi begynde at arbejde på det visuelle brand og udseende. Afhængigt af dig og din målgruppe definerer vi den visuelle stil fra bunden.

Test
Når du har fået alle dine websider designet, og de er klar til at blive vist for de besøgende på webstedet, er det tid til at sikre, at det hele fungerer korrekt. Herunder kombiner manuel browsing af webstedet på en række forskellige enheder, og anvende automatiserede webcrawlere for at identificere alt fra brugeroplevelsesproblemer til enkle ødelagte links.

Lancering
Når alt fungerer tilfredsstillende, er det tid til at planlægge og gennemføre publicering af dit websted. Dette omfatte planlægning af både lanceringstidspunkt og kommunikationsstrategier - dvs. hvornår vil du lancere, og hvordan vil du lade verden vide det? Derefter er det tid til at nyde resultatet. 

Jeg håber du har fået en ide om hvad der skal til, for at komme i gang med en hjemmeside. Vil du vide mere - klik på - Kontakt og giv mig et ring eller send en besked.